lauantai 16. tammikuuta 2016

Weed 3: Elävä Ase

Ouun koirille pyhän vuorilinnan on vallannut ihmissyöjähirviö ja haavoittunut Weed joutuu kasvotusten tämän tappokoneen kanssa. Apu saapuu odottamattomalta taholta…


Ihmisiä vilahtelee taas, Daisuke ja tohtori Hidetoshi. Mistä ihmeestä tuo Daisuke osasi pöllähtää juuri hirviön ja Weedin tulilinjalle? Olenkin usein ihmetellyt, kuinka ihmiset osaavat yllättävillä hetkillä ja kiperissä tilanteissa ilmestyä aina jostain. Nytkin oli ihan likellä, ettei Daisuken henki lähtenyt. 

Weed haavoittuu ja saa hauleja kehoonsa, mutta onneksi apua löytyy. Tuo kohtaus jossa Daisuke pitää Weediä sylkyssään, on aivan auwww <3 

Hyökkäysten takana on ollut siis lääketieteellisen geenimanipulaation tuotos. Koe-eläin. Mutaatio. Entinen koira. Ja nyt hirviönä tai P4:nä paremmin kutsuttava sellainen. Tässä osassa aiheeksi nousee tärkeä ja arka aihe – eläinkoeteollisuus. Itse kun pidän monenlaisista elikoista, olen näitä jyrkästi vastaan. 
Ajatella, että kokeillamme me ihmiset aiheutamme vuosittain satojenmiljoonien eläinten kärsimykset ja kuolemia. - On silti kiistämätön fakta, että lääkkeitä sekä uusia hoitomenetelmiä suunnittelemalla ja testaamalla voidaan estää useita ihmisten kuolemia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti