lauantai 16. tammikuuta 2016

Weed 4: Varomaton Haaste

Raivostunut Weed hyökkää Ouun paratiisin tuhonneen hirviön kimppuun liian innokkaasti. Eräs Weedin ystävistä loukkaantuu sen seurauksena pahoin ja jää hirviön armoille. Toisaalla Gin etsii jälkikasvuaan…

Tämä pokkari oli täynnä taistelua vuorilinnan vallannutta P4:ää vastaan. Olisi ollut niin mielenkiintoista nähdä, kuinka Jerome ja ammattitappajat olisivat pärjänneet jos olisivat päässeet viemään pitkään hiomansa suunnitelmansa loppuun saakka. Minusta jotenkin tuntuu, että tämä hirviö ei olisi silti kuollut, vaikka suoni olisi mennytkin poikki. Tuntuu, ettei tähän mutaatioon oikein tepsi mikään. 

Smithin viimeisiä hetkiä oli aivan riipaisevaa lukea viimeisillä sivuilla. Ei maailman urhein kaveri, mutta sitäkin hyväsydämisempi ja lojaalimpi. Vähän niin kuin GB. 

RIP Smith ja iso hatunnosto tämän rohkealle tempaukselle, jonka olisi silti niin kovasti toivonut päättävän hirviönkin päivät, mutta ei. 

Se saa toisen uhrauksen tuntumaan pieneltä ja niin suurella hinnalla.
Giniä oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa! Oi että tässä vaiheessa, kun sillä on hiukan jo lisää ikää ja ryppyjä tullut niin se tuo tälle urokselle myös lisää arvokkuutta. Niin ja näkipä Johnia ja Akameakin.

Gin seurueineen saa tietää Sasukelta, että Sakura on kuollut, ja että hänellä on poika, Weed, joka etsii isäänsä. Animessahan se taisi olla Hook, joka kertoi tämän samasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti