lauantai 16. tammikuuta 2016

Weed 2- Taivaan Rangaistus

Vaellus Ouun vuorille jatkuu verisenä. Weed tovereineen joutuu taistelemaan vuorirosvojen joukkiota vastaan. Uusien liittolaisten avulla roistot saadaan pakosalle, mutta konnien johtaja Blue vannoo kostoa…

Vuorikolmikko saadaan kiinni, johtaja pakenee jättäen kaksi kaveriansa muiden rökitettäväksi. Kertoo taas ihmeen paljon näiden pikkurikollisten miehekkyydestä.
Blue puhuu kovia päästyään verkkoaidan toiselle puolelle turvallisesti. Ukaaseja ja tappouhkauksia toisensa perään, kunnes pilkka osuu omaan tassuun…Blue saa kostonsa veljensä surmasta ja tulee siivottua kaupungin lieppeiltä roskaa. Matka jatkukoon.
Saadaan uusia kasvoja, Benin poika Ken sekä tiikeriveljeksistä Kurotoran poika Kagetora. Kaksi ei nyt ihan lempihahmoihini kuuluvaa, mutta miellyttävää kuitenkin. Ben ja tiikeriveljeskolmikko kuului GNG:n aikana eittämättä lempihahmoihini, ja voisi sanoa että pojat jatkavat aikalailla isiensä linjaa. Kenin keskushallinto – ja upseeristopakkomielteisyydelle tosin ei voi kuin hymyillä. Jotenkin niin kovakalloisesti uskoo sekalaisesta tilanteesta huolimatta tähän että järjestys täytyy säilyttää, johtajan poissaolosta huolimatta. Että vain upseeristolla on oikeus astua tietylle alueelle. Tietyt säännöt, tietyt luvat…
Vähitellen paljastuu myös ihmisten ja villikoirien välisiä kärhämiä, joiden takaa löytyy erehdyksiä. Ottaa todellakin kaaliin Daisuken tavoin, että jonkin aikaa sitten villikoirille vielä oltiin kiitollisuudenvelassa Akakabuton vallan kaadosta, mutta nyt puhtaltavat jo aivan eri tuulet ja niitä ollaan valmiina latomaan hengiltä.

Ystävä vai vihollinen? Tätä on Weed joutunut miettimään jo useaan otteeseen. Mitä lähemmäs Ouuta ja paratiisia edetään, tuntuu olevan sitä enemmän näitä riitaa haastavia tyyppejäkin vastassa… Tilanne koirien paratiisissa ei tosiaan näytä hyvältä, kaikki on sekaisin hajaantuneesta laumasta aina ihmisiä syövään villipetoon ja kivääreillä koiria tulittaviin ihmisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti