lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 17: Harhanäky

Hougen väittää surmanneensa Ginin ja esittelee tämän ruumista voitonmerkkinä. Konnan armeija kasvaa kasvamistaan, mutta Weedin taistelijat eivät jää neuvottomiksi...

Johnin ja Smithin haamut ilmestyvät Ginille vanhaan latoon ja kannustavat sitä nousemaan jaloilleen ja lähtemään livohkaan - viimeinkin! Yllättävän hyvinhän ne Ginin jalat kantoivatkin kun pääsi viimein pois.

Hougenilta yllättävän ruma keino saada lisää sakkia laumaansa; esitellä matkansa aikana Ginin (joka ei luojan kiitos oikeasti ollutkaan lopulta Gin)ruumista. Kaikki saisivat nähdä, että karhukoirien vallan aika on nyt ohitse. 
Mossia oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa...! Vaikkei hahmo ollut lemppareitani, niin aina jotenkin kun tätä "veteraaniluokkaa" näkee lisää, tulee jollain tavalla nostalginen ja kaihoisa olo.

Weedin armeija nappaa kovan juoksun jälkeen kaksi tiedustelijaa ja tenttaa näiltä Hougenin armeijan kokoa. Muut haluaisivat tappaa tiedustelijat, tottakait, sillä nämähän kipittäisivät oikopäätä Hougenin luo kantelemaan tietojaan. Weed on tätä vastaan - hänen käskynsä on vapauttaa nuo kaksi ajokoiraa. Tästähän nousee tottakai valtava älämölö. Jerome jää porukan hännille ja kääntyy eri suuntaan. "Anna minun tehdä likainen työ puolestasi." 
Ou-nou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti