lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 34: Rohkeuden Voima

Weed ja Yukimura joukkoineen haastavat mielipuolisella raivolla taistevan paholaismaisen kenraalin, mutta niiden määräylivoima ei tunnu riittävän. Ehtivätkö Ouun apujoukot ajoissa?

Weed hyökkää yksin Pepeä pelastamaan Kenraalin "latoon", eikä tunnu yhtään hätkähtävän toisen kokoa -ja kirvestä kädessä! Vikkelää väistöä, mutta luulen että tuo puikkelehtiminen enemmänkin kiihdyttää Kenraalin ruokahalua.

Rumaa jälkeä syntyy kirveellä. Koiria niitetään jatkuvasti, ja taistelu tuntuukin liian yksipuoliselta. Pienessä ajassa kerrotaan jo yli puolet taistelijoista (n.60-70) olevan lyötyjä, huh!
Tobizaru vaihtoi puolta -liian myöhään ehtiäkseen auttaa tovereita enempää kuin viemällä kirveen Kenraalin käsistä ja sitten kuolemalla...
 Hieman tosiaan ehkä turhaa, mutta ainakin sen tahto tuli selväksi myös sivusta seuranneille apinoille ja koirille! 

Akazaru-niminenkin uros pääsi näyttämään esimerkkiä tovereilleen, jotka tähän asti olivat katselleet taistelua sivusta. En yleensä innostu kauheasti, kun hahmoja tapetaan mutta pidän siitä tavasta, kun joku uhkarohkealla kuolemaa uhmaavalla toiminnallaan saa muut arkajalatkin liikkeelle!
Saheijin paljastus osan viime metreillä oli aikalailla mullistava. Yukimura on kuin onkin siis Weedin veli! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti