lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 23: Pelastaja

Hougenin ja Ouun armeijoiden väijyessä toisiaan ihmiset päättävät räjäyttää vuorilinnan. Eräs lemmikkikoira päättää varoittaa Weediä vaarasta. Ehtiikö hän ajoissa?

Aww, kun tuo Mukku on älyttömän söpö. Sekarotuinen akita, melkeinpä samaa rotua siis Weedin kanssa mitä on vaikeaa uskoa kun niin erinäköinen. ^^
Kiva, että tuolle kesylle lemmikillekin annettiin oma rooli tässä osassa. Mukku saikin yllättävän keskeisen roolin tulevissa tapahtumissa.

Huomaa kyllä, ettei Hougen arvosta yhden koiran ponnistuksia "vaeltaa kaukaa liittymään hänen suureen armeijaansa". Siis että henki pois vaan, jos ei satu pitämään uudesta tulokkaasta. Tuossa vaiheessa kun pää isketään kovaa vauhtia kivikkoon, luulisi Kyoushirounkin viimein tajuavan miten typerä tämä koko soluttautumistouhu oli. Burugelta, joka osoittautuukin Hougenin imperiumista fiksuimmasta päästä olevaksi, herää jonkinlaista sympatiaa ja sääliä Kyoushiroun kurituksesta. Se pyytääkin toisia sotilaita lämmittämään Kyouta kunnes tämä virkoaa.

Toubeella kävi erittäin huono tuuri, että yhtä pentua pelastaessaan se jääkin Kamakirin vangiksi...
Sen soluttautuminen Hougenin armeijaan ja suunnitelma pennun sekä Kyoushiroun karkuun päästämiseksi kuulostaa hullulta ja tuhoon tuomitulta, sillä tuntuukin niin epätodennäköiseltä että Hougen olisi niin tyhmä että luottaisi tähän - Hougen melkein tappoi Toubeen karkoittaessaan tämän laumastaan, rangaistuksena Genban vammautumisesta. 
Luulisi tosiaan Hougenin suhtautuvan varauksella sellaiseen urokseen, joka varmasti kantaa kaunaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti