lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 31: Murhaaja Herää

Weed etsii sisaruksiaan Hida-vuorilta ja joutuu keskelle koirien ja apinoiden sotaa. Kuka onkaan apinoita komentava ja koiranlihalla herkutteleva kenraali?

Jerome päättää varmasti suurimmaksi osaksi uteliaisuuttaan liittyä Yukimuran joukkoihin. Se ja kolme emonsa menettänyt koiranpentua seuraavat laumaa...

Weed, GB,Kyoushirou ja Sasuke ovat täysin alakynnessä; neljällä koiralla ei ole mitään mahdollisuuksia päihittää makakeja jotka käyttävät lyömäaseita koirien nuijimiseen.
Rakennushökkelin pelottava herra on mitä omituisin jo ulkonäöltäänkin; pitkäharjainen albiinoapina, joka nautiskelee koiranpentujen verta ja viinaa sekoituksena. Pitää koiranpentujen pehmeästä lihasta. Njoo, ei ihan normaalia pahistoimintaa. Edes tässä mangassa. Joka tapauksessa se osaa käyttää aika tehokkaasti kirvestä!

Jerome ja Yukimuran lauma löytävät ja pelastavat Weedin kumppaineen. Selviääkin että Yukimura pitää Weediä jonain toisena henkilönä, jonka luulee kuolleen: Joe.

Weed ajautuukin (yllätys, yllätys)Yukimuran kanssa kiistoihin koskien apinoille kostamista. Yukimura on luvannut jahdata apinoita hengiltä kuolemaansa saakka, sillä nämä tappoivat aikoinaan hänen veljensä ja hakkasivat isän kävelykyvyttömäksi tämän suojellessa poikiaan. Ihan siis hyvä motiivi vihata noita otuksia, mutta Weedin päähän ei tällainen juopunut kostonhimo ole hyväksyttävää. Jotenkin coolin rauhallisesti tuo Yukimura joukkoineen suhtautuu GB:n uhitteluiden tuhatpäisestä Ouun armeijasta. Ei hiukkasenkaan pelkoa, vaan nauraen lupaa armeijalle "lämpimän vastaanoton". Kumpa kaikki osaisivat olla noin viileän rauhallisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti