lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 20: Herran Puolesta

Akame on Genban hampaissa, mutta Weed joukkoineen lähestyy nopeaa vauhtia. Pian armeijat ovat vastakkain ja verenvuodatus alkaa...
Kansikuva hieno, vaikka nämä taustavärit saisivatkin jo toden teolla vaihtua johonkin mielenkiintoisimpiin... 

Weed armeijoineen rientää tapaamaan Akamea sen tukikohtaan, jossain sen mielensolukoissa vilahtelee myös toivo isänsä kohtaamisesta. Mer nimittäin kertoi, että sen isän kuolemasta liikkuvat jutut ovat pötypuhetta.

Weed saapuu juuri sopivasti pääkallopaikalle, kun Akame on alakynnessä Genbaa vastaan, ja Izou on tiukasti Toubeen otteessa. 

Genba haluaa tietysti haastaa Weedin, mutta Tesshinin mukaan "tuollaisella juoksupojalla ei ole siihen oikeutta". Joten hän haastaa Genban. Tykkäsin kovasti tuosta kohtauksesta, jossa Tesshin muutamilla uhkaaseilla ja olemuksellaan saa Genban kokoisen koiran tärisemään! Ihan kaikki eivät saa sitä arkailemaan. Olisi ollut niin hienoa nähdä vähän pitemmänkin aikaa, kun Genban kaltaista öykkäriä höykyytetään kunnolla.Tesshinkään ei nimittäin ole mikään ihan tyhjäntoimittaja vastustajana, onhan sitä kuitenkin aikoinaan kaavailtu Ouun uudeksi ylipäälliköksi!

Yllättävän kova vastustaja tuo Toubeekin on, mutta mitä muutakaan voi taistelukoiralta odottaa.
Oli kyllä taas ihan yllätys, että nuo ihmisetkin löysivät tuonne koirien taistelutantereelle. Jotenkin huvitti tuo Daisuken kommentti "Mitä teet, pikkuinen? Tapatko ne vai hyväksytkö ne laumaasi?" kun ajattelee, ettei kumpikaan ole sellainen järkeenkäyvä vaihtoehto jonka Weed valitsisi.. ^^

Onneksi Genba sai sen mitä ansaitsi, jos ei nyt puhuta tappamisesta niin ainakin rampauttamisesta sellaiseen kuntoon ettei kyllä ihan heti ole tyrannisoimassa muita. Moni olisi pötkinyt pakoon sen sijaan, että olisi lähtenyt viemään huonoja uutisia Hougenille. Melko suoraselkäistä Toubeelta, vaikka tietääkin varmasti että turpiin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti