lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 25: Räjäytys

Hougenin armeija hyökkää ihmisten kimppuun ja kyynelkaasu peittää vuorilinnan. Pian räjähteet on asetettu ja Weed yrittää pelastaa niin monta koiraa kuin vain voi...

Ihmiset tosiaan toteuttavat uhkauksensa ja vievät helikopterilla laskeutuen räjähteitä vuorilinnaan. Weed olikin jopa niin jalo, että varoitti Hougenia vuorilinnan räjähtämisestä Burugen välityksellä. Buruge onneksi olikin niin fiksu, että ymmärsi itsekin tässä vaiheessa kääntää turkkinsa Hougenin suhteen. Mutta Hougenpa tietenkään ei usko vihollisen varoituksia ja koko 700 koiran armeija jää töröttämään vuorilinnalle. Mutta ei siinä vielä mitään, Weed yrittää myös puhua koko armeijalle järkeä että nämä pakenisivat paikalta ennen suurta possahdusta. Turha toivo. 
Yksi rivisotilaista kuitenkin näkee Hougenin livahtavan karkuun kauempaa. Ja kun tämä lausutaan ääneen, niin kyllä sitten armeija hajoaakin eri teilleen kuin lintuparvi. Onneksi suurimmilta tuhoilta kuitenkin vältyttiin. 

Gin on palannut täysissä voimissaan, ja ottaen huomioon sen löpinän sen kuolemasta saa varmasti monet Hougenia pelkäävät koirat innostumaan kahta kovemmin vanhan johtajan "ylösnousemuksesta".

On järisyttävää, miten Gin saa pelkällä olemuksellaan ja sanoillaan satoja kotikoiria liitymään hetkellisesti sen taustajoukoiksi. Weedillä oli paljon suurempi työ koota itselleen edes sata koiraa, ja sen isäukko tuosta vaan, takana seisoo  melkein 500. Toisaalta ihan uskottavaakin, ettei pentu ole ylittänyt vanhaa isänsä vielä, ja että Gin on kuitenkin Akakabuuton kaatajana erittäin karismaattinen puhujanakin. 
Toisaalta juuri suuret ponnistelut ja vastoinkäymiset kasvattavat Weedin sisukkuutta ja tekevät siitä vahvemman johtajan jota sen ystävät seuraavat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti