lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 43: Murtakaa Saartorengas!

Ginin johtama Ouun armeija on sotakoirien piirittämänä. Kyoushiroun johtamat nuoret taistelijat säntäävät heidän avukseen, mutta onko kokenut vihollinen liian kova pala kokemattomien soturien purtavaksi?

Maxin koettaa puhuä järkeä Aramille, jonka hengen se aikoinaan pelasti menettäen samalla oman silmänsä. Aram käyttäytyy kuten arvata saattaa, koettaa kierrellä ja kaarrella sen sijaan, että muistelisi kiperää tilannetta kun henkiriepu säilyi toverin ansiosta kun muut Victoria myöten pakenivat. Kamalan näköistä kidutusta on Aram kyllä joutunut kestämään, ei mikään ihme jos ei luota edelleenkään keneenkään. 

Kyoushiroun pieni ryhmä saapuu viimein Hokkaidolle. Tilanne siellä on pahempi kuin mitä oli odotettavissa, sillä veteraaneilla ei ole mahdollisiuuksia päästä saartorenkaasta ulos ja vihollisen voima on suurempi. Ainakin nuoret pääsevät näyttämään kyntensä pelastaessaan sotakoirien puuhun ajamaa shinobikoiraa Tsukikagea. 

Koko Hokkaidolle marssineen Ouun armeijan meinaa käydä huonosti, sillä sotakoirat ovat punoneet suunnitelman ajaa nämä kaikki kapeaan solaan ansaan. Koirat ovat nyt kahden tulen välissä, sillä kummassakin päässä on venäläisiä. Niitä on tietysti niin paljon, että pystyvät pitämään vahdinvaihtoja ja lepäilemään välissä. Victor tuntuu kyllä pahiksena todella älykkäältä ja sellaiselta joka on suunnitellut kaiken hyvin etukäteen. 

Loppusivuilla Victor haluaa Aramin osoittavan uskollisutta itselleen tappamalla Maximin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti