lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 49: Päällikön Velvollisuus

Sotakoirat saavat Weedin hampaisiinsa ja päättävät hukuttaa tämän. Aram valitsee lopultakin puolensa...

Takakannen pikkukuva on hieno! Kerrankin hieman erilaisia hahmoja kuin Weediä, Kyota, GB:ta ja Sasukea jotka normaalisti pörräävät joka ikisessä kannessa. Lydian väri on melkolailla sinertävä, olen aina ajatellut sen olevan vaaleanharmaa.

Eiköhän sotakoiraosuus ala olla pikkuhiljaa tiensä päässä, alkaa siltä tuntua. Victor jatkaa epämääräistä pakoaan pitkin Hokkaidon saarta, ja Weed metsästää vihollista kuumeisesti. Varmasti joku ratkaisutaistelu nähdään vielä.

Nyt Aram vaihtoi sitten tosiaan puolta. Helpolla se ei tapahtunut, sillä onhan sotakoiralla sen verran ylpeyttä ettei takinkääntö käy pienessä hetkessä. Mutta helpottunut olin, kun se viimein ymmärsi että Victorin palvelemisessa ei ole mieltä. Aram oli silminnähden liikuttunut siitä, miten sen omat taistelijat ovat uskollisia nimenomaan omalle majurilleen, Victorin nimi ei merkitse niille enää mitään. 
Myös Victorin hylkäämät sotakoirat saavat ihmeteltävää kerrakseen, kun Gin tovereineen hautaa yhtä sotakoiran ruumista. Eihän heillä ole tapana haudata edes omia, ja nyt tuossa Ouun koirat hautaavatkin vihollisiaan! 
Oli helpottavaa nähdä, että solassa kuolleet Moss ja Buruge tulevat varmasti haudatuiksi kun kaikki ruumiit oli kerätty yhteen paikkaan. (ja Daisukella sekä Hidetoshilla tulee olemaan siinä kovasti lapiotyötä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti