lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 55 - Suurin Kaikista

Weed tovereineen haastaa ihmisiä ja koiria metsästävistä karhuista vaarallisimman. GB:n ja kumppanien rohkeus joutuu armottomalle koetukselle...

Vaikka tämä osa löytyikin kaupoista toukokuussa, on kansikuva silti raikkaan valkoinen ja talvinen. Koirat sommiteltuna siihen ovat oikein edukseen, siinä on varsinainen perhepotretti Gin varttuneine pentuineen. Vihdoin kuva jossa ovat kaikki karhukoirat! Varmaan tähänastisista kansista menee oikopäätä parhaimmistoon.

No, se siitä. Puiden välistä esiin kömpii kaikista hybrideistä suurin, jopa Akakabuutoa suurempi! Jos yli tuhannen sotilaan armeijallakin oli Akakabuutoa vaikeuksia kaataa, miten Weed ja Joe siihen kykenevät ilman edes suurta armeijaa? Koiriahan on vain kourallinen! 

Ligerin joutuessa hybridin hampaisiin olisi tehnyt mieli purra hammasta; aargh, juuri kun sen kaikki toverit ovat yksitellen kuolleet, jopa Ligerin on pakko saada surmansa. Sen sanoista kuvastui kyllä jotenkin niin yksin jääneen ja surullisen koiran mieli; "Ei minulla muutenkaan olisi ollut kotia johon palata." Niinpä. Ligerin uhrausta ilman olisi Weed tai Joe voinut saada surmansa. Onneksi koirat pitivät kerrankin päänsä ja älysivät vetäytyä, vaikka se tuntuisikin luovuttamiselta.

Weediä etsimään lähteneet Ken, Hiro, George ja Kagetora törmäävät huonoksi onnekseen tuohon äskeiseen karhujättiläiseen ja (tottakai )päätyvät ottamaan sen kanssa yhteen. Yllätyin siitä, että Kagetoralla tuli hirveä tarve puolustaa tuota pientä karhunpentua.

So sweet, miten Jerome ja Lydia vaihtoivat keskenään rakastuneiden katseita. Tottakai nuoremmat olivat heti kyselemässä, mutta Rocket herrasmiehenä oli näitä ojentamassa. "Ette te pennut mitään vielä ymmärrä."

GB:n loukkaantumisen ymmärsin hyvin. Se ja Sasuke ovat yleensä aina ne, jotka Weed on valmiina jättämään narttujen tavoin pois taistelusta, sillä kumpikaan ei ole mikään taitava, valitettavasti...GB on kuitenkin ollut Weedille melkein kuin isä, ja sen aivan ensimmäinen ystävä. Tottakai se koiraa loukkaa, että toinen pitää ystävää hyödyttömänä. 
GB:tä kävi kyllä sääliksi vaikka Weedin ratkaisu olikin oikea. Ikävää että myös Lydia päätettiin jättää pois taistelusta, sillä se taistelee kuitenkin erinomaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti