lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 56 - Sotamestarin Veri

Ouun soturit surevat kuollutta taistelutoveriaan. Weed ja Joe jakavat voimansa ajaakseen jättiläiskarhun ansaan. Peto on kuitenkin vainunnut jo uuden saaliin...

Kallioiden väliin piiloutuneet Sasuke, Koyuki ja Koushirou ovat vaarassa, sillä hybridikarhu on tavoittamassa niitä kynsillään. GB, jonka jalat ovat tähän asti olleet kuin kiveä eikä se ole kauhultaan kyennyt liikkumaan, saa viimein puhtia ja hyökkää rohkeasti karhun niskaan. Vaarassa olleen Sasuken henki pelastui ystävän ansiosta. Myös Kagetora ja Hiro pääsevät paikalle taistelemaan. Ken ja George ovat jossain vielä hukkateillä.

En pysty käsittämään Koyukin hölmöä hyökkäystä suoraan kohti karhun kitaa. Jos kerran muiden on määrätty suojella narttuja ja pentuja niin eikai siinä kannata alkaa uhrautua että suojelijat pääsevät tehtävästään??
Tuntuu jotenkin vain niin typerältä itsemurhalta, kun Weed kuitenkin saisi hirveän raivarin tovereilleen: "Miksi ette suojelleet morsiantani???" Luojan kiitos Kagetora pelasti Koyukin. Salama yllättäen iskee kiviseen kallioon ja vie kaikilta hetkeksi jalat alta. Mutta vainajilta säästyttiin tässä matsissa.

Tosin kuin kotona Ouun vuorilla;  veteraaniluokasta menetettiin jälleen suuri uros. Tällä kertaa onneksi luonnollisen ikääntymisen kautta tullut kuolema koitui sotamestari Benille. Sääli, että kukaan sen pojista ei ollut paikalla hyvästelemässä isäänsä. Cross muistutti hienosti siitä, miten vakavaluontoinen Ben oli aina rauhaa rakastava, ja inhosi sotaa enemmän kuin kukaan muu.

Beniä on jotenkin niin vähän näytetty tässä GDW:ssä varmasti sen dementoitumisen vuoksi...Kun ajattelee miten suuri osa Benillä oli GNG:ssä, niin suuri ero tähän uuteen sarjaan. Uusi sukupolvi on todellakin tullut vanhusten eteen. Hyvästit siis Benille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti