lauantai 7. huhtikuuta 2018

Weed 53 - Toinen Tragedia

Vuoria terrorisoiva ihmissyöjäkarhu saa vastaansa joukon epätoivoisia koiria, jotka päättävät uhrata Weedin puolison houkutellakseen Ouun soturit sen kimppuun...

Nuo epätoivoiseksi kutsutut koirat siis ovat menettäneet isäntänsä karhun hyökkäyksessä, ja niillä on tulenpalava halu kostaa kuolema. Edes Ouun ylipäällikön morsiamen uhraaminen karhulle syötiksi ei ole liikaa tätä suunnitelmaa toteuttaessa.

Liger sekä muut sekarotuiset koirat tuovat tähän sarjaan uuden ongelmakohdan, nimittäin sekarotuisten koirien kohtelemisen. Varmasti ihmisiä on, jotka kohtelevat sekarotuisia huonommin kuin puhtaita valioyksilöitä, mutta on vaikeaa uskoa sitä mitä nuo sanoivat Ouun koirien kohtelevan sekarotuisia huonosti. 
Onhan Ouun koirissa itsekin risteytyksiä, ja ihan yhtälailla ne menevät laumassa. 
Jeromelta ja Lydialta upea isku karhua kohti, estivät samalla Kouykiin ja pikku Kotetsuun tarkoitetut iskut. Lydia tosiaan on niin kova taistelemaan ja tottunut karhuja vastaan kamppailemaan, ettei mikään ihme vaikka sitä erehtyykin luulemaan urokseksi! Ihanaa että saatiin narttujen joukkoon hieman väriä.

Weed antaa lupauksensa eloonjääneelle Ligerille, että Ouun armeija ei koskaan jätä pulaan joutuneita. Nyt sillä on samalla tilaisuus auttaa veljeänsä Joeta kostamaan perheen menetys... Se vain että noista kotikoirista ei ole kyllä muuhun kuin epäonnisiin itsemurhaiskuihin, ovat sen verran varomattomia hyökkäyksissään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti